Frisør i Køge

Din frisør i Køge centrum

PARK by Frisør Uniq

Hvis du er på udkig efter en dygtig frisør i Køge, skal du besøge Park By Frisør Uniq i Køge Centrum bliver du budt velkommen af vores dygtige og top-motiverede frisører.

Vi står klar til at give dig en ekstraordinær oplevelse, når du besøger Frisør Uniq. Vi elsker alle vores arbejde og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi skaber dit nye look efter dine ønsker og behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i hyggelige omgivelser hos den bedste frisør i Køge – Park By Frisør Uniq, Vestergade 4 i Køge centrum.

 

Altid med på de nyeste trends

og opdateret på den nyeste teknikker og bedste produkter til dit hår

Fornyelse og det at følge med tiden og udviklingen er meget vigtigt for os, så derfor går vi løbende på frisørmesser og på efteruddannelse for at lære om nye teknikker og udstyr, mode, produkter m.m.

Vi tilbyder en lang række plejeprodukter fra førende mærker. Ønsker du at vide mere om de enkelte produkter, står vores personale altid til rådighed med vejledning og gode råd til, hvordan du behandler dit hår på den bedst mulige måde. Kan du ikke finde det du søger her, så spørg i butikken, og vores personale sørger for, at du får det eller de produkter, der lige matcher dine behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Frisør i Køge

Følg Frisør Uniq
på Facebook

og få de seneste opdateringer

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago

#koegehandel banko gevinst ✔️🎟️ ... See MoreSee Less

1 month ago

Ja vi laver permanent ✔️➿〰️➰ børn / unge under 16år med forældrenes tilladelse 🖋️ ... See MoreSee Less

Ja vi laver permanent ✔️➿〰️➰ børn / unge under 16år med forældrenes tilladelse 🖋️
5 months ago

Vi ønsker alle vores kunder & familie. Glædelig jul 🎄🎁⭐️💞 & Godt nytår 💫✨💥 1000 Tak for Jer. 👋🏻 2023 ... See MoreSee Less

Vi ønsker alle vores kunder & familie.      Glædelig jul 🎄🎁⭐️💞 & Godt nytår 💫✨💥    1000 Tak for Jer. 👋🏻 2023

10 CommentsComment on Facebook

Rigtig glædelig jul til jer🎄🎄 Og må i få et lykkebringende nytår 💥

Og en rigtig glædelig jul tilbage🎄 Tak for at hende her er så velkommen i salonen🐶😘

Tak og i lige måde 🎄🍾

View more comments

Hent flere opslag
Frisør i Køge

Vælg din nye farve hos os

Park color er en professionel Oxidations farve som både kan anvendes som tonings farve  eller helfarvningen med 100 % dækning af gråt hår. park  color garantere intense og blanke farver med et sundt hår som slutresultat. Et resultat
Med udgangspunkt i markedets bedste ingredienser når det gælder olier og pleje stoffer. Macademia Oil, Argan Oil og Avocado Oil. Bestil din tid hos Frisør Uniq, din frisør i Køge Centrum.

Frisør i Køge