Frisør Uniq

Frisør Uniq

Vores frisører er kvalitetsbevidste, top-motiverede og dygtige

Hos Frisør Uniq er vi tre faste frisører og to elever under uddannelse til at hjælpe vores kunder. Nogle af vores frisører har været ansat i mere end 15 år. Vi er næsten som en lille familie,  og trods travlhed i dagligdagen har vi det også super hyggeligt med vores kunder og hinanden. Vi gør meget ud af, at det skal være hyggeligt og sjovt at gå på arbejde samtidig med at vores kunder får opfyldt deres ønsker – og går glade og tilfredse hjem efter en behandling hos os.
Diana fra Frisør Uniq

Diana Desdorf

Ejer og frisør

Selvstændig i 21 år og har den 4-årige frisøruddannelse og stylist. Har arbejdet 3 1/2 år i London. Hun er censor til svendeprøver i Danmark. Elsker sit job 110 %

Thomas fra Frisør Uniq

Thomas

Frisør

Thomas har den 4-årige frisøruddannelse og været ansat i 19 år. Han er stabil og imødekommende. Han er også censor til svendeprøver i Danmark.

Amanda fra Frisør Uniq

Amanda

Frisør

Amanda har den 4-årige frisøruddannelse. Hun er udlært i salonen. Hun er en rolig, lyttende og frisk på nye udfordringer i sit arbejde.

Kia fra Frisør Uniq

Kia

Frisør

Kia har den 4. årige uddannelse og er udlært i salonen. Var til svendeprøve i nov. 2021. Kia er udadvendt og imødekommende. Bestod svendeprøven med ros.

Nicoline fra Frisør Uniq i Køge centrum

Nicoline

Elev

4. års elev fra Køge. Nikoline er omhyggelig og glad for børn.
Hun skal til svendeprøve i november.

Nicoline fra Frisør Uniq i Køge centrum

Laura

Elev

Frisør Uniq

Vælg din nye farve og stil hos os

Park color er en professionel Oxidations farve som både kan anvendes som tonings farve  eller helfarvningen med 100 % dækning af gråt hår. park  color garantere intense og blanke farver med et sundt hår som slutresultat. Et resultat
Med udgangspunkt i markedets bedste ingredienser når det gælder olier og pleje stoffer. Macademia Oil, Argan Oil og Avocado Oil.

Frisør uniq - din frisør i Køge centrum